Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας, συγχαίρει θερμά τις/τους Πρωτοετείς Φοιτήτριες και Φοιτητές για την εισαγωγή τους και τους εύχεται καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν όμως και σε όλες/ους τις φοιτήτριες και φοιτητές των μεγαλυτέρων ετών, που ανταποκρίνονται με περίσσεια συνέπεια στις ακαδημαϊκές υποχρεώσεις τους, υιοθετούν με επιτυχία τις μεθόδους και πρακτικές, που εφαρμόζει το Τμήμα κατά την υλοποίηση του Προγράμματος Σπουδών του, γεμίζουν τα Αμφιθέατρα και τα Εργαστήρια και συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις επιστημονικές δραστηριότητες, πολιτιστικές εκδηλώσεις και κοινωνικές δράσεις του.

Ως προς την ακαδημαϊκή λειτουργία του Τμήματος καλείστε να μελετήσετε με προσοχή τον Οδηγό Προγράμματος Σπουδών ακαδ. έτους 2023-2024. Επίσης, χρειάζεται να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του Τμήματος https://ptde.uoi.gr/category/anak_tmimat/ καθώς και τις ανακοινώσεις των διδασκουσών/όντων https://ptde.uoi.gr/category/anak_didask/ που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Τμήματος ή στο e-course http://ecourse.uoi.gr/. Σας θυμίζουμε ότι τα μαθήματα ξεκινούν στ. 2 Οκτωβρίου 2023.

Τα μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΠ και το προσωπικό της Γραμματείας  δεσμευόμαστε για μια συνεχή προσπάθεια συνεργασίας μαζί σας, με στόχο την πρόοδο και τη βέλτιστη ακαδημαϊκή επίδοσή σας. Στο πλαίσιο αυτής της ουσιώδους σύμπραξης και του υψηλού επιπέδου των παρεχομένων σπουδών το Τμήμα έλαβε, πρόσφατα, άριστη Πιστοποίηση σύμφωνα με τις αρχές του Προτύπου Ποιότητας Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ) και τις Αρχές Διασφάλισης Ποιότητας του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης 

Ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρονιά με υγεία.

Ο Πρόεδρος του ΠΤΔΕ

Σπυρίδων-Γεώργιος Σούλης

        Καθηγητής

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων -με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του- διοργανώνει Επιστημονικό Συμπόσιο στον χώρο του Πανεπιστημίου, με θέμα «Επιστήμες της Αγωγής: παρελθόν, παρόν, μέλλον», στις 24 & 25 Μαΐου 2024.

Δείτε την πρόσκληση εδώ

Δείτε το πρόγραμμα του Συμποσίου εδώ

Δείτε το τεύχος περιλήψεων του Συμποσίου εδώ

Χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2024 -2025