Εξετάσεις μαθημάτων Ψυχολογίας – Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες που θα συμμετάσχουν στις εξ αποστάσεως εξετάσεις των παρακάτω μαθημάτων Ψυχολογίας (Τετάρτη 7/2/2024, ώρα 09:00-12:00 μ.μ. και ώρα 15:00-18:00) να σημειώσουν τα παρακάτω:
1. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν μέσω της πλατφόρμας E-course (εξέταση) και MS-Teams (ταυτοποίηση). Οι κωδικοί εγγραφής για κάθε μάθημα/ηλεκτρονική τάξη στο MS-Teams φαίνονται παρακάτω. Καθώς τα πρώτα μαθήματα Ψυχολογίας εξετάζονται το πρωί της Τετάρτης 7.2.2024, η εγγραφή των φοιτητών/τριών σε κάθε μάθημα στο MS-Teams θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα και να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 09:00 το πρωί της Τετάρτης 7.2.2024.
2. Οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να φροντίσουν να διαθέτουν ή να αποκτήσουν έγκαιρα και το αργότερο μέχρι τις 09:00 το πρωί της Τετάρτης 7.2.2024 το κλειδί του E-course για καθένα από τα μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξετασθούν.
3. Οι φοιτητές/τριες που δικαιούνται να εξετασθούν προφορικά παρακαλούνται να επικοινωνήσουν το συντομότερο με την κ. Λεοντοπούλου στο e-mail: sleon@uoi.gr, δηλώνοντας το μάθημα/μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξετασθούν προφορικά. Σημειώνεται ότι και αυτοί/ές οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στο MS-Teams.
4. Οι φοιτητές/τριες που χρειάζονται Βεβαίωση Συμμετοχής στις εξετάσεις παρακαλούνται να επικοινωνήσουν το συντομότερο με την κ. Λεοντοπούλου, δηλώνοντας το μάθημα/μαθήματα στα οποία θα εξετασθούν. Μετά το πέρας των εξετάσεων, οι Βεβαιώσεις θα αποσταλούν στα e-mail επικοινωνίας των φοιτητών/τριών.
5. Ειδικά για τα μαθήματα «Γενική Ψυχολογία Ι» και «Θετική Ψυχολογία στην Εκπαίδευση» οι φοιτητές/τριες με την είσοδό τους στο E-course θα πρέπει να απαντήσουν στο «Θέμα 3», όπου θα βρίσκονται αναρτημένα τα θέματα των εξετάσεων, ανάλογα με τον Αριθμό Μητρώου (Α.Μ.) τους. Συγκεκριμένα, όσων φοιτητών/τριών ο Α.Μ. είναι άρτιος, θα απαντήσουν στην πρώτη επιλογή θέματος. ‘Όσων φοιτητών/τριών ο Α.Μ. είναι περιττός, θα απαντήσουν στη δεύτερη επιλογή θέματος.
Περισσότερες διευκρινίσεις θα δοθούν κατά την έναρξη της εξέτασης του κάθε μαθήματος.

Η διδάσκουσα

Σόφη Λεοντοπούλου

 

Κωδικοί μαθημάτων για σύνδεση στο MS-Teams

1. Θετική Ψυχολογία στην Εκπαίδευση: ksiifxu
2. Αναπτυξιακή Ψυχολογία Ι: 47y35ky
3. Αναπτυξιακή Ψυχολογία ΙΙ: 31ks7n4
4. Γενική Ψυχολογία Ι: f42xrdj
5. Ψυχολογία της Εφηβείας: Ανάπτυξη και Ανθεκτικότητα: cjo0how
6. Γενική Ψυχολογία ΙΙ: 3gf9nbh