Κλήρωση για συμμετοχή στο μάθημα επιλογής «Βιωματικές Μέθοδοι στην Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφορία ΙΙ»

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,

δεδομένου ότι το μάθημα «Βιωματικές Μέθοδοι στην Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφορία ΙΙ» είναι βιωματικού-εργαστηριακού τύπου δεν μπορεί να υλοποιηθεί με μεγάλο αριθμό φοιτητριών/ών. Επιπλέον, ο πυρήνας του μαθήματος περιλαμβάνει και τρία βιωματικά τριήμερα με υποχρεωτική παρουσία, το πρώτο εκ των οποίων έχει πραγματοποιηθεί ήδη.

Λόγω της ιδιαίτερης συγκυρίας που διανύουμε από την αρχή του εξαμήνου, θα γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές ώστε η αρχική ομάδα που συγκροτήθηκε να διευρυνθεί και να ενταχθούν περισσότερα άτομα. Η διεύρυνση όμως δεν μπορεί να ξεπεράσει έναν αριθμό που θα δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία του μαθήματος.

Προς αυτή την κατεύθυνση, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση αύριο Παρασκευή 05/4/2024 και ώρα 12:00 στο Εργαστήριο Γεωγραφικής και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για να επιλεγούν 10 άτομα που θα συμπληρώσουν την υπάρχουσα ομάδα.

Εξυπακούεται ότι στην κλήρωση δεν θα συμμετάσχουν τα άτομα που είναι ήδη ενταγμένα στην ομάδα και έχουν συμμετάσχει στο πρώτο βιωματικό τριήμερο.

Στην κλήρωση θα συμμετάσχουν όσες/όσοι έχουν εγγραφεί ήδη στο ecourse του μαθήματος και όσες/όσοι στείλουν μέχρι αύριο στις 12:00 email στο cgav@uoi.gr δηλώνοντας την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στην κλήρωση.

Όσες κι όσοι θέλετε μπορείτε να παρευρεθείτε στην κλήρωση.

Αμέσως μετά θα αποσταλεί μήνυμα στα emails των συμμετεχόντων στην κλήρωση προκειμένου να ενημερωθούν αν τελικά θα ενταχθούν στο μάθημα έτσι ώστε να προσαρμόσουν ανάλογα τη δήλωση μαθημάτων.

Για κάθε διευκρίνιση θα βρίσκομαι αύριο στο γραφείο μου (2651005709) μέχρι την ώρα της κλήρωσης.

Σας ευχαριστώ
Κώστας Γαβριλάκης