Σχολική Πρακτική Ι & ΙΙ- ενημέρωση για τις εξετάσεις

Ενημερώνουμε τους φοιτητές/τριες που προτίθενται να συμμετάσχουν στην εξεταστική Σεπτεμβρίου και στα μαθήματα “Σχολική Πρακτική Ι” και “Σχολική Πρακτική ΙΙ-Ολιγοθέσια και Πολυθέσια Σχολεία” για τα παρακάτω:

α. Από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 έως την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 23:55 μ.μ. το σύστημα μέσω του ecourse θα δέχεται τις υποβολές των εργασιών.

β. Εργασίες που έχουν υποβληθεί δεν είναι απαραίτητο να επανα-υποβληθούν. Συστήνεται να υποβληθούν οι υπολειπόμενες εργασίες.

γ. Οι φοιτητές/τριες που θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις του μαθήματος “Σχολική Πρακτική ΙΙ-Ολιγοθέσια και Πολυθέσια Σχολεία” παρακαλούνται να προσκομίσουν κατά τη διάρκεια των εξετάσεων αντίγραφο της βεβαίωσης εκπόνησης της πρακτικής άσκησης διδασκαλίας (όχι το πρωτότυπο) που πραγματοποιήθηκε κατά την περίοδο του Μαϊου. Σε περίπτωση που αυτή κατατέθηκε στην εξεταστική του Ιουνίου δεν είναι απαραίτητη η εκ νέου προσκόμισή της.

δ. Δεδομένου του ότι τα μαθήματα Σχολική Πρακτική Ι & ΙΙ εξετάζονται στις 28 Σεπτεμβρίου 2023 την ίδια ώρα (15:00-18:00 μ.μ.), θα υπάρξει πρόβλεψη ώστε να είναι σε θέση ο/η φοιτητής/τρια, που θα εξεταστεί και στα δύο, να ανταποκριθεί στην εξέταση και των δύο μαθημάτων στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

Για οποιαδήποτε απορία παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Η διδάσκουσα

Χρύσα Ταμίσογλου