Ενημερωτικό Σημείωμα για τη διαδικασία εξέτασης του μαθήματος Μεθοδολογία Εκπαιδευτικής Έρευνας ΙΙ [28.06.2023]

Ενημερωτικό Σημείωμα για τη διαδικασία εξέτασης του μαθήματος
Μεθοδολογία Εκπαιδευτικής Έρευνας ΙΙ [28.06.2023]

Καθώς ο αριθμός των φοιτητών/τριών που δήλωσε και πρόκειται να εξεταστεί στο μάθημα Μεθοδολογία Εκπαιδευτικής Έρευνας ΙΙ στις 28.06.2023 είναι εξαιρετικά μεγάλος αποφασίστηκε, για τη διευκόλυνση όλων μας, η εξής διαδικασία:

(α) Προσέλευση φοιτητών/τριών: καθώς έχει προσδιοριστεί επακριβώς η ώρα εξέτασης για κάθε φοιτητή/τρια (βλ. αναρτημένο αρχείο εδώ), παρακαλείστε να προσέρχεστε 10 λεπτά πριν την εξέταση και όχι νωρίτερα προς αποφυγή συνωστισμού.

(β) όσες και όσοι πρόκειται να εξεταστούν θα πρέπει να πάρουν μέρος στην ταυτοποίηση, η οποία θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην είσοδο του διαδρόμου του 1ου ορόφου προς την Πεδινή (Σημείο Α). Είναι αυτονόητο ότι συμμετέχουν στην εξέταση μόνο όσες και όσοι έχουν δηλώσει το μάθημα και έχουν αναρτήσει τις τέσσερις (4) υποχρεωτικές εργαστηριακές ασκήσεις.

(γ) Ταυτοποίηση: για την ταυτοποίηση θα πρέπει να έχετε μαζί σας την ακαδημαϊκή σας ταυτότητα.

(δ) Εξέταση: στη συνέχεια μεταβαίνετε στην αίθουσα της εξέτασης [Εργαστήριο Εφαρμογών Εικονικής Πραγματικότητας (Σημείο Β) ή Εργαστήριο Έρευνας στη Διδασκαλία των Μαθηματικών (Σημείο Γ)].

(ε) Αποχώρηση: μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης αποχωρείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την έξοδο του διαδρόμου (ΣΗΜΕΙΟ Δ, πάνω από το Κυλικείο).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη διευκόλυνση και τη διασφάλιση της διαδικασίας.

Ενημερωτικό Σημείωμα 21.06.2023