Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συγχαίρει θερμά τις/τους Πρωτοετείς Φοιτήτριες και Φοιτητές για την εισαγωγή τους στο Τμήμα και τους εύχεται καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν όμως και σε όλες/ους τις φοιτήτριες και φοιτητές των μεγαλυτέρων ετών, που παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του covid-19 ανταποκρίθηκαν με περίσσεια συνέπεια στις ακαδημαϊκές υποχρεώσεις τους και υιοθέτησαν με επιτυχία τις καινούριες μεθόδους και πρακτικές, που εφάρμοσε το Τμήμα κατά την υλοποίηση του Προγράμματος Σπουδών του, μέσω της εξ αποστάσεως διδασκαλίας.

Η φετινή ακαδημαϊκή χρονιά μας βρίσκει πιο έμπειρους και περισσότερο έτοιμους να διαχειριστούμε τις επιπτώσεις της πανδημίας καθώς  και αποφασισμένους να ξαναγεμίσουμε τα αμφιθέατρα, τα εργαστήρια και τις αίθουσες διδασκαλίας με ασφάλεια. Αρκεί να εμβολιαστούμε. Με άλλα λόγια η δια ζώσης λειτουργία τού Τμήματος επιβάλλει αφενός τον εμβολιασμό όλων μας και αφετέρου την απόλυτη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Ξεπερνώντας φοβίες και ιδιότυπες αμφισβητήσεις, σας παρακαλούμε να εμβολιαστείτε άμεσα. Παράλληλα, μη διστάσετε να συζητήσετε τις ανησυχίες σας με τις/ους διδάσκουσες/οντες.

Ως προς την ακαδημαϊκή λειτουργία του Τμήματος καλείστε να μελετήσετε με προσοχή τον Οδηγό Προγράμματος Σπουδών ακαδ. έτους 2021-2022.

 

Επίσης, χρειάζεται να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του Τμήματος:

https://ptde.uoi.gr/category/anak_tmimat/

καθώς και τις ανακοινώσεις των διδασκουσών/όντων:  

https://ptde.uoi.gr/category/anak_didask/

που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Τμήματος ή στο ecourse:

http://ecourse.uoi.gr/.

 

Σας θυμίζουμε ότι τα μαθήματα ξεκινούν στις 4 Οκτωβρίου 2021.

 

Τα μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΠ και το προσωπικό της Γραμματείας  δεσμευόμαστε για τη συνέχιση της αδιάλειπτης προσπάθειας συνεργασίας μαζί σας, με στόχο την πρόοδο και τη βέλτιστη ακαδημαϊκή επίδοση σας. Στο πλαίσιο αυτής της ουσιώδους σύμπραξης και του υψηλού επιπέδου των παρεχομένων σπουδών το Τμήμα έλαβε, πρόσφατα, άριστη Πιστοποίηση σύμφωνα με τις αρχές του Προτύπου Ποιότητας Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ) και τις Αρχές Διασφάλισης Ποιότητας του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης 

Σας ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρονιά με υγεία.

 

Ο Πρόεδρος του ΠΤΔΕ

Σπυρίδων-Γεώργιος Σούλης

        Καθηγητής

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο στον χώρο του Πανεπιστημίου, με θέμα «Εκπαίδευση στον 21 ο αιώνα: Σύγχρονες προκλήσεις και προβληματισμοί», στις 13, 14 και 15 Μαΐου 2022.

https://conf2022.ptde.uoi.gr

Ανακοινώσεις Τμήματος