Ανακοίνωση του Φοιτητικού Συλλόγου του ΠΤΔΕ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ!

Όλοι οι φοιτητές, τις πρώτες μας μέρες στο Πανεπιστήμιο, θέλουμε να γνωρίσουμε το Τμήμα μας, τις αίθουσες, τα εργαστήρια, την Πανεπιστημιούπολη και συνολικά τους χώρους που θα αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ζωής μας τα επόμενα χρόνια!

Έτσι, εκλεγμένοι εκπρόσωποι στα Διοικητικά Συμβούλια των Φοιτητικών Συλλογών θα πραγματοποιήσουμε ξεναγήσεις στην Πανεπιστημιούπολη ώστε οι νέοι μας συμφοιτητές να έρθουν σε επαφή με τον Φοιτητικό τους Σύλλογο να μάθουν για τη λειτουργία και τις διεκδικήσεις του και να πάρουν απαντήσεις σε ο, τι τους προβληματίζει.

Γι’ αυτό τον λόγο καλούμε τους πρωτοετείς συμφοιτητές μας:

1.       Στις ξεναγήσεις καλωσορίσματος των πρωτοετών την ερχόμενη εβδομάδα . Δευτέρα 3/10 16:00, Τρίτη 4/10 14:30.

2.       Φτιάχνουμε δίκτυο αλληλεγγύης για τη στέγαση με σχετική πλατφόρμα , που έχει αναρτηθεί στη σελίδα του συλλόγου στο Instagram.

Για οποιαδήποτε απορία, ερώτηση ή βοήθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε με εκλεγμένους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φοιτητικού Συλλόγου

Τηλέφωνα: Δημήτρης 6953055280, Μαρία 6955081120

*Ακολουθήστε το Σύλλογο Φοιτητών ΠΤΔΕ στο Instagram : ptde.uoi