Πρακτική άσκηση: ενημέρωση σχετικά με κρούσματα covid

Στις λίγες φοιτήτριες και τους λίγους φοιτητές που νοσούν κατά τις ημέρες που πραγματοποιείται η πρακτική άσκηση ευχόμαστε ολόψυχα να περάσετε χωρίς επιπλοκές αυτή την περίοδο, να αναρρώσετε εύκολα και να σας έχουμε ξανά κοντά μας σύντομα.

Φροντίζουμε ήδη, σε συνεννόηση με τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές των σχολείων, να μπορέσετε να αναπληρώσετε κατά τις προσεχείς εβδομάδες, και πριν τη λήξη του ακαδημαϊκού εξαμήνου, τις ημέρες της πρακτικής άσκησης που χάνετε.

Είναι σημαντικό να ενημερώσετε τηλεφωνικά αφενός τα σχολεία στα οποία έχετε τοποθετηθεί και αφετέρου την κυρία Σοφία Πέγκα (τηλ. 2651005877) για τις ημέρες που προβλέπεται, σύμφωνα με τα σχετικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και τις συστάσεις των γιατρών σας, να απουσιάσετε. Θα πρέπει να γνωρίζουν/με τα σχολεία κι εμείς, το συντομότερο δυνατό, τις ημέρες που θα χρειαστεί να αναπληρώσετε, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές στο πρόγραμμα των σχολείων.

Οι φοιτήτριες/τές του Ε’ εξαμήνου (όπως κι εκείνες/νοι του Ζ’ εξαμήνου) θα αναπληρώσουν το διάστημα που έχουν χάσει σε συνεχόμενες ημέρες.

Επίσης, είναι ιδιαίτερα σημαντικό όλες κι όλοι οι φοιτήτριες/τές που συμμετέχετε σε πρακτική άσκηση να δώσετε τα τηλέφωνά σας στη/στον Διευθύντρια/τή έτσι ώστε να ενημερωθείτε άμεσα  σε περίπτωση που εμφανιστεί κρούσμα στον μαθητικό πληθυσμό της τάξης σας (διαδικασία ιχνηλάτησης).

Η Επιτροπή Πρακτικών Ασκήσεων